woensdag 1 februari 2012


Beats by Dr. Dre

Welkom allemaal, ik ga het hebben over de soorten Beats, prijsverschil (vergeleken met de neppe Beats), kwaliteit en of je neppe beats mag kopen.


Soorten

In-Ear Headphones (oortjes): je hebt 6 verschillende In-Ear Headphones.
 • ibeats           €  99,99
 • justbeats      €   99,99
 • heartbeats    € 129,99
 • diddybeats   € 149,99
 • powerbeats  € 149,99
 • tour              € 169,99
Heartbeats,diddybeats en powerbeats behoren tot de Artist Series Headphones.

Over-Ear Headphones (koptelefoons): je hebt 6 verschillende Over-Ear Headphones.
 • solo             € 179,99
 • solo.hd        € 199,99
 • beatsmixr     € 249,99
 • studio          € 299,99
 • pro              € 399,99
 • detox           € 499,99
Beatbox (speaker): je hebt 1 soort speaker van Beats.
 • beatbox       € 399,99 


Beatsaudio (laptops): je hebt allerlei laptops van Beats. Klik hier om de laptops te bekijken.

Prijsverschil

U heeft waarschijnlijk al gezien dat de echte Beats erg duur zijn. Je betaald al gauw ongeveer 250 euro (gemiddeld gezien).
De echte In-Ear Headphones zijn tussen de 100-170 euro terwijl de neppe In-Ear Headphones maar 4 tot ongeveer 25 euro zijn. 
De echte Over-Ear Headphones zijn tussen de 180 euro terwijl de neppe  Over-Ear Headphones meestal maar 50-70 euro zijn. Ik zou u niet aanraden om een neppe Beatbox of Beatsaudio te kopen.

Kwaliteit

Het is niet te geloven wat voor geluid Beats produceren. Het geluid
is zeer professioneel en de bass is geweldig!
Het geluidkwaliteit van de neppe en de echte Beats zijn haast niet te onderscheiden. Ik hoor bijna geen verschil tussen de echte en de neppe Beats. Het enige nadeel van neppe beats is dat ze van goedkoper materiaal zijn gemaakt. Neem bijvoorbeeld de In-Ear Headphone. De neppe zijn namelijk van plastic gemaakt en de echte van sterk materiaal. Daardoor is de levensduur langer van de echte dan van de neppe. Verder zijn de neppe Beats een goede aanrader als je vindt dat de echte te duur zijn. Ze zijn verkijgbaar in verschillende kleuren en je kunt sommige Over-Ear Headphones kopen met bijvoorbeeld een Ferrari logo erop. Na de bestelling van de echte Beats krijg je ze geleverd in een doos met handleiding en hoesje. De neppe daarentegen komen meestal niet in een doos. Op zeer kleine verschillen na zien de neppe en de echte Beats er hetzelfde uit.
                                                                                  

Illegaal of niet?

De echte Beats zijn uiteraard niet illegaal. ( OfficiĆ«le Beats http://www.beatsbydre.com/)
De neppe Beats zijn wel illegaal in Nederlands. Als je ze toch graag wil moet je de neppe via een vriend kopen of via een site. Een voorbeeld is http://www.dealextreme.com/

LET OP!!!

Als je via dealextreme besteld heb je 10% kans dat je Beats worden onderschept door de douane.
Als dit het geval is moet je invoerrechten betalen om het product toch binnen te krijgen. Dit bedrag kan verschillen maar meestal is het tussen de 20-80 euro. Dit gebeurt echt bijna nooit maar ik wou dit toch even melden. Tip: als je Beats van een vriend koopt of zomaar iemand, let op dat je niet teveel betaald en kijk altijd in welke staat de Beats zich verkeren en betaal niet te veel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten